ΒΕΡΟΛΙΝΟ

×

Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2404 του /home/gr295815/public_html/books-110gr/includes/menu.inc).
Συγγραφέας: 
Διαθέσιμο: 
Τιμή σε ευρώ: 
14.00
Vote: 
No votes yet

Βερολίνο

Στην πολυτάραχη ιστορική διαδρομή του το Βερολίνο γνώρισε περιόδους καλλιτεχνικής ακμής καθώς και τη λαίλαπα του πολέμου. Στους δρόμους και στην ατμόσφαιρα της πόλης έχει αποτυπωθεί τόσο η "χρυσή " δεκαετία του '20 όσο και η περίοδος του διχασμού μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, τόσο η μεγαλοφυΐα των αρχιτεκτόνων του μπαρόκ όσο και οι πειραματισμοί του Μπάουχαους, τόσο η περιβόητη γερμανική σταθερότητα όσο και η αέναη αλλαγή. 
Από πόλη-σύμβολο του Ψυχρού Πολέμου, μετά την επανένωση των δύο Γερμανιών το Βερολίνο μεταμορφώνεται σε μια πόλη που εκφράζει το πνεύμα της νέας χιλιετίας. 
Ο ταξιδιώτης έχει τη μοναδική ευκαιρία να γίνει μάρτυρας των αλλαγών που συντελούνται στο αστικό και πολιτισμικό τοπίο, και μάλιστα σε μια από τις πιο ζωντανές και πρωτοποριακές πρωτεύουσες της Ευρώπης. Στον οδηγό αυτό θα ανακαλύψετε πλούτο πληροφοριών σχετικά με: 
- όλα τα μουσεία, από τις συλλογές αρχαιοτήτων μέχρι τη Στάζι 
- ξενοδοχεία και πανσιόν, από τα πιο οικονομικά ως τα πιο πολυτελή 
- μέσα μεταφοράς (αεροπλάνα, μετρό, τρένα και λεωφορεία) 
- χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης, που καλύπτουν τόσο τους λάτρεις του κλασικού γερμανικού πολιτισμού όσο και τους οπαδούς των πιο σύγχρονων τάσεων στην τέχνη 
- εκδρομές σε ιστορικές πόλεις όπως η Δρέσδη και η Λειψία. 
Στο βιβλίο περιλαμβάνονται αναλυτικοί έγχρωμοι χάρτες, απαραίτητοι οδηγοί για κάθε επισκέπτη, καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

2016 © books.110.gr